Ons atelier

Ons moderne atelier in Sint-Lambrechts-Herk beschikt over een goed uitgerust machinepark voor een onberispelijke productie van uw project. Elke keuken, elk badkamermeubel of elke kast gaat door de deskundige handen van Jo, die een perfecte afwerking garandeert.

Computergestuurde werking

In ons atelier werken we met computergestuurde machines voor precieze zaagsneden en boorgaten. Op deze manier bekomen we de meest accurate afwerking van het hout. Wij investeren bewust in een hightech machinepark in plaats van extra toonzalen. De kosten die we besparen op ruimtes en verkopers, steken we in de kwaliteit van uw afwerkingen.

Kennis in huis

Uw project wordt volledig in ons atelier geproduceerd. Zagen, schaven, lijmen – voor elke toepassing is er een ultramoderne machine voorzien. Ons paradepaardje, de Homag 5-assige CNC is een volledig uitgebouwde 5-assige CNC en daardoor de meest veelzijdige in zijn klasse. Deze machine biedt oneindige configuratiemogelijkheden, waardoor we elke mogelijke vorm kunnen uitfrezen. Daarnaast beschikken we ook over een eigen lakcabine die een hoogwaardig gelakte afwerking garandeert. Onze klant kan kiezen uit meer dan 1000 kleuren, in hoogglans of mat. Dankzij deze diverse technologieën kunnen wij aan alle wensen en dromen van onze klanten voldoen en hen zo een exclusief eindresultaat bezorgen.